over ons

over ons

Wij zijn adviseurs en bemiddelaars op het gebied van hypotheken, verzekeringen, bankspaarproducten, pensioenen en andere financiële diensten.

Ons kantoor hecht aan een goede voorlichting op het gebied van financiële dienstverlening. Conform de Wet op het Financieel Toezicht bieden wij u voorafgaand aan het sluiten/kopen van een financieel product, naast informatie over dit product, ook een beschrijving van onze dienstverlening en de daarbij behorende kosten. In dit document informeren wij u over de wijze waarop wij in het algemeen onze werkzaamheden uitvoeren.

Wilt u onafhankelijk en gedegen advies over uw verzekeringen, hypotheek of pensioen? Of wilt u een compleet financieel plan? Dan bent u bij Collens Assurantie Advies aan het goede adres. Samen met u bekijken wij uw financiële situatie, inventariseren uw behoeften en zoeken desgewenst producten die perfect op uw persoonlijke situatie aansluiten.

Op deze website kunt u meer lezen over wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken? U kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen.