goede doelen

Goede doelen

Jaarlijks organiseren wij met medewerking van tennisvereniging LTV De Dalle in Spijkenisse een Goede Doelen toernooi. Naast het feit dat wij de deelnemers een gezellige dag willen bezorgen, wordt jaarlijks een goed doel in het zonnetje gezet dat zich op het toernooi kan promoten.

De opbrengst van de inschrijfgelden, alsmede sponsoropbrengsten gaan jaarlijks voor de volle 100% naar vooraf voorgedragen of geselecteerde goede doelen! Het hoofddoel ontvangt jaarlijks 80% van de opbrengst en het goede doel van het voorafgaande jaar ontvangt 20% van de opbrengst. Het goede doel van het voorafgaande jaar maakt op het toernooi kenbaar waarvoor de opbrengst van het afgelopen jaar is besteed, zodat de deelnemers betrokken blijven bij de ingezamelde bedragen.

Deelnemers aan het toernooi ontvangen een 'natje en een droogje'. LTV De Dalle zorgt voor optimale verzorging van de innerlijke mens met een lunch tussen de middag van lunchroom GIVA en aan het eind van de dag een prima verzorgde maaltijd van PakBoli.