hypotheken

Hypotheken

Als er één voorziening is die precies op uw situatie afgestemd moet zijn, dan is het wel uw hypotheek. Met een hypotheek gaat u namelijk een langdurige financiële verplichting aan. Het is dus belangrijk dat u een hypotheek afsluit die goed past bij uw specifieke wensen en mogelijkheden. Zowel nu als in de toekomst.

Oriënterend gesprek

Ter inschatting van adviesmogelijkheden vindt aanvankelijk een vrijblijvend en oriënterend gesprek plaats van maximaal 1 uur. Aan de hand van de door u verstrekte gegevens, geven wij een globale inschatting van de 'kosten en haalbaarheid' van het advies af. Desgewenst maken wij voor u bij een ‘globale 1e basisberekeningen’. Voor dergelijke berekeningen wordt een gering bedrag in rekening gebracht indien u geen opdrachtbevestiging heeft ingevuld.

Professionele begeleiding

Als u een huis koopt, staat u er bij Collens Assurantie Advies niet alleen voor. Tijdens het gehele kooptraject bieden wij u professionele begeleiding. Wij selecteren de juiste hypotheek, wij verzorgen de akten en natuurlijk stellen wij een bijbehorend verzekeringspakket voor uw woning samen indien u dit wenst.

Begeleidingspakket

Wij bieden onze relaties bij hypotheken een begeleidingspakket. Dit pakket (bij nieuw af te sluiten hypotheken) bestaat uit:

  • Het regelen van de taxatie
  • Begeleiding naar een (voordelige en goede) notaris
  • Het verzorgen van uw eerste belastingaangifte
  • Het regelen van een loonschikking