uw gezin beschermd

Uw gezin optimaal beschermd

Aan schade denken doet u natuurlijk niet graag, maar het gevaar ligt altijd op de loer. Daarom is het verstandig reële risico’s af te dekken met de juiste verzekeringen. Schade voorkomen kunnen wij uiteraard niet, maar wij ondersteunen u graag bij het afsluiten van een verzekering die aanluit op uw wensen en behoeften. Ook nemen wij u graag werk uit handen bij eventuele schadebehandeling.

Ongevallenverzekering

Met een gezinsongevallenverzekering zijn uw kinderen, uw partner en uzelf tegen de financiële gevolgen van een ongeluk beschermd. 24 uur per dag, 7 dagen per week, in binnen- en buitenland. Na een ongeval keert deze verzekering een van tevoren afgesproken bedrag uit, ongeacht wie de schuldige partij is. Zo hoeft u geen lange rechtszaken af te wachten, maar beschikt u direct over een bedrag dat u naar eigen inzicht kunt besteden.

Aansprakelijkheidsverzekering

Als u door uw schuld schade of letsel toebrengt aan anderen of aan goederen van een ander, moet u de schade vergoeden. Dit kan flink in de papieren lopen. Met de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (avp) dekt u zich in tegen vrijwel alle schade die u of een van uw gezinsleden aan anderen toebrengt.

Rechtsbijstandsverzekering

Ook al bent u een vredelievend persoon, een juridisch conflict kan ook ú overkomen. Stel u krijgt een geschil met uw buren over een te plaatsen schutting, een aanvaring met uw huisbaas over achterstallig onderhoud of een conflict met uw werkgever. Met een rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd van deskundig juridisch advies en worden de kosten die u maakt om uw recht te behalen vergoed. Doorgaans heeft u de keuze uit verschillende modules, zoals wonen, inkomen en verkeer.

Uitvaartverzekering

Uw uitvaart is niet iets waar u zich nu al mee bezig wilt houden. Toch is het raadzaam zo vroeg mogelijk stil te staan bij de financiële en organisatorische kant van uw laatste afscheid. Met een goede uitvaartverzekering zorgt u ervoor dat u nu al uw zaakjes geregeld heeft. En voorkomt u dat uw nabestaande achteraf worden opgezadeld met vervelende verrassingen, zoals torenhoge kosten.