uw ziektekosten verzekerd

Verzekerd tegen ziektekosten

Ziektekosten. Iedereen heeft ermee te maken, maar niet iedereen maakt evenveel gebruik van medische zorg. Daarom heeft u bijvoorbeeld een andere ziektekostenverzekering nodig dan uw buurman of collega. Eén die bij u past, met vergoedingen die voor ú van belang zijn. De ideale verzekering is dus één die volledig is afgestemd op uw persoonlijke behoeften.

Uw ideale verzekering

Wij zoeken graag voor u de verzekering die aan al uw wensen beantwoordt, één die zich onderscheidt door kwaliteit te combineren met een aantrekkelijke premie. Die zowel een uitgebreide dekking als een snelle, probleemloze service biedt. Omdat wij met meerdere verzekeraars zaken doen, vinden wij probleemloos uw ideale verzekering.

Kies de zorgverzekering die bij u past

Met het Vrije Keuze Zorgplan van ONVZ kan dat. Van de basisverzekering tot een uitgebreid aanvullend pakket dat aansluit bij uw persoonlijke wensen. ONVZ biedt zorgverzekeringen met uitgebreide vergoedingen tegen een aantrekkelijke premie. Daarnaast kunt u rekenen op persoonlijke service en extra zorginformatie van onze ZorgConsulent.